Verzamel van je gasten

Trouwfoto app

Wij introduceren een prachtige en unieke manier om jouw speciale dag vast te leggen. De trouwfoto app is een elegante manier om foto’s en video’s van alle bruiloftsgasten te verzamelen.

Iedereen kan foto’s uploaden, en dan kunnen jullie alle foto’s na de bruiloft met één klik downloaden.

Download
wedding photo app

Wedbox Foto

FOTO UPLOADEN

Via Wedbox kunnen je gasten hun foto’s en video’s van je bijzondere dag delen. De app legt unieke, aparte en fantastische momenten van de bruiloft vast – het is de bruiloft gezien door de ogen van je gasten

UPLOAD VIDEO’S

Onze app maakt het mogelijk voor gasten om langere video’s op te nemen, dit is geweldig voor het vastleggen van speeches of andere tradities die kunnen plaatsvinden tijdens je bruiloft. Zeer weinig andere bruiloft apps geven je deze functie!

SLIMME CATEGORISERING

Maak categorieën aan voor elk deel van de dag voorafgaand aan de bruiloft en we zullen je foto’s automatisch in de juiste categorieën plaatsen. Maak categorieën aan zoals oefendiner, kerk, receptie, diner, feest en andere categorieën die van belang zijn.

NODIG JE GASTEN UIT

Jij bepaalt zelf wie toegang heeft tot de inhoud – alleen de mensen die je uitnodigt kunnen de foto’s en video’s delen en bekijken. Maar je kunt iedereen uitnodigen die je maar wilt, zelfs gasten die niet in staat zijn om te komen, misschien vanwege ziekte of omdat ze in het buitenland wonen.

GEMAKKELIJK DOWNLOADEN

Na de bruiloft druk je gewoon op een knop en kun je alles naar je computer downloaden. Het kan niet makkelijker!

MEERTALIG

Deze app is de enige meertalige trouwfoto app op de markt. Dit betekent dat je gasten, ongeacht waar ze vandaan komen, de app in hun eigen taal zullen zien.

Zo werkt het

wedding photo sharing

Creëer jouw bruiloft

Je ontvangt een unieke bruiloft ID

wedding photo

Nodig je gasten uit

Deel de Bruiloft ID via link, WhatsApp, email of Facebook

wedding photo apps

Gasten doen mee & delen foto’s!

Download alles gemakkelijk na de bruiloft

Download

Veelgestelde vragen

Waarom Wedbox gebruiken?

Met deze app kunnen je gasten voor, tijdens en na je bruiloft foto’s en video’s uploaden. Alles wordt verzameld op onze server, en je kunt het met een klik op een knop downloaden.

Je foto’s zullen niet toegankelijk zijn voor iemand die je niet je in de app hebt uitgenodigd, dus ze zullen niet op Facebook, Instagram of ergens anders zijn waar je dat niet wilt, tenzij je ze bewust deelt.

Op welke telefoons kan ik de app gebruiken?

Wedbox is ontwikkeld als een native app voor iPhone en Android. Als je een ander apparaat hebt, kun je de browser versie gebruiken en via je browser je media uploaden of bekijken.

Hoe kan ik mijn gasten uitnodigen?

Je nodigt je gasten uit via de app of door het delen van de unieke bruiloftscode. We hebben een aantal slimme oplossingen voor het uitnodigen van je gasten gecreëerd, en dat betekent dat zelfs je moeder en oma gemakkelijk deel kunnen nemen aan de bruiloft.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van de app?

De app is gratis voor iedereen, voor, tijdens en na het evenement. We hebben verschillende in-app aankopen die je kunt kiezen om te kopen. Als je alle foto’s wilt downloaden in de hoogst mogelijke kwaliteit, kost het 25,99 euro.

Hoe lang blijven de foto's opgeslagen na de bruiloft?

We slaan de bestanden voor 2 maanden na de huwelijksdatum op. Als je langere hosting wilt, kun je een aankoop doen voor een 24 maanden hostingpakket.

Wat maakt Wedbox anders dan andere oplossingen?

Ons doel is om iets moois te maken dat bij je bruiloft past. Het resultaat is de meest stijlvolle trouwfoto app op de markt. Verder hebben we een sterke focus op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Wij zijn de enige app die lange video-uploads, meerdere talen en automatische categorisatie faciliteert – 3 geweldige functies.

Wanneer kunnen we ermee aan de slag?

Je kunt je huwelijk op elk gewenst moment creëren. Er zijn geen tijd beperkingen voor je bruiloft, dus maak je bruiloft zo vroeg aan als je wilt in de app.

Download de Wedbox trouwfoto app gratis

De Wedbox foto app heeft één doel: We willen het gemakkelijk maken om de geweldige momenten van je belangrijkste dag vast te leggen – zonder gedoe.

Probeer het vandaag 🙂

English
English

What others say about the best photo app for weddings!

“Ik heb drie verschillende trouwfoto apps geprobeerd en ze waren alle drie goed maar deze app was het allerbeste. Ik was in de wolken toen ik deze app gebruikte.”

★ ★ ★ ★ ★
Cátia Santos 

“Omdat de app zeer gebruiksvriendelijk is en de klantenservice heel vlug zijn met helpen wanneer er obstakels zijn :)”

★ ★ ★ ★ ★
Mette Borrild

“Allereerst wil ik jullie bedanken voor het aanbieden van de beste trouwfoto app. Ik heb al veel verschillende apps geprobeerd en die van jullie is zeker weten mijn favoriet.”

★ ★ ★ ★ ★
Steven Rekké

“De afbeeldingen zijn van geweldige kwaliteit! Goede in-app aankoopmogelijkheden, zeer goedkoop vergeleken met een extra fotograaf haha!

★ ★ ★ ★
-Uncutt

“Mijn bruiloft moet nog plaatsvinden maar ik ben erg tevreden met de klantenservice! Ik had wat problemen met het invoeren van een kortingscode en ze antwoordden binnen 15 minuten en hadden het probleem al opgelost. Ik waardeer snelle klantenservice enorm!”

★ ★ ★ ★ ★
Jirishgal 

“Fijn om het moment te kunnen delen. Anderen kunnen gemakkelijk hun foto’s toevoegen.

★ ★ ★ ★ ★
Kerstin Mårtensson