Houd overzicht over de gastenlijst met de

Bruiloftsgasten Manager

Heb je moeite met het bijhouden van gastenuitnodigingen? Probeer dan onze handige gastenlijst manager. De Wedbox planner app heeft deze fantastische functie zodat je een eenvoudig overzicht van alle aanwezige gasten hebt.

Download

Gastenlijst functies

Gastenlijst-trouw

Gepersonaliseerde gastenlijst

Gemakkelijk al je gasten toevoegen aan de gastenlijst manager. Met eenvoudige invoervelden en de mogelijkheid om meerdere gasten toe te voegen, hoef je niet onnodig informatie in te blijven vullen.

Guest-home-screen

Helder overzicht

De gastenlijst manager geeft je een goed visueel overzicht van jouw gastenlijst. De kleurcodering helpt je om meteen te zien wie komt en welke gasten je al hebt uitgenodigd.

Edit-guest

Gemakkelijk aanpassen

Verander de details van je gasten, voeg notities toe of update hoeveel mensen er komen met behulp van de aanpas optie. Klik op de naam van je gast en je kunt de informatie gemakkelijk aanpassen.

Guest-list-share-feature

Betrek je partner

Het delen van de gastenlijst met je partner of met iemand anders was nog nooit zo makkelijk. We hebben een deel knop toegevoegd aan de bovenkant van de lijst zodat je gemakkelijk de lijst kunt exporteren wanneer je maar wilt.

Guest-list-overview

Nuttige samenvatting

Toegang tot een snelle samenvatting op de home page met de overzichtsfunctie. Je kunt meteen zien wie er komt, wie er helaas niet kan komen en van wie je nog antwoord moet krijgen.

Guest-list-buttons

Gemakkelijk om te updaten

Met de gekleurde knoppen kun je de status van iedere gast gemakkelijk veranderen. Dit doe je door op de gast te vinden en dan op de “aanwezig” knop te drukken, zodat je het kunt veranderen in de huidige status.

Deel de gastenlijst met je partner

Maak het allemaal wat makkelijker voor jezelf en deel de verantwoordelijkheid voor je gastenlijst met je partner. Houd de aantallen bij, werk samen om te kijken wie jullie graag willen uitnodigen en wie er al gereageerd heeft. Kortom, maak het plannen van de bruiloft nog makkelijker!

Download
Wedbox

Wat gebruikers vinden van Wedbox

Tot nu toe geweldig, makkelijk te begrijpen, niet moeilijk en het heeft alles wat je nodig hebt.

★ ★ ★ ★ ★
Nikki Malcolm 

Precies de checklist die ik nodig heb! Love it!

★ ★ ★ ★ ★
Ellen Hall

Ik ben super blij met de app! Overzicht houden is nog nooit zo gemakkelijk geweest! 5 sterren.

★ ★ ★ ★ ★
Victoria Cornehlsen

Begin met het managen van je gastenlijst in de bruiloft planner app

De bruiloft planner app was ontwikkeld met behulp van de ervaringen van meer dan 300,000 bruidsparen.

De app is gratis – dus waarom zou je het niet proberen 🙂

English
English