Regel alles op het juiste moment

Bruiloft Checklist

Het plannen van een bruiloft kan soms als een last voelen, dus een goede manier om dit te verhelpen is om gebruik te maken van een bruiloft checklist. De Wedbox planner app biedt jou de mogelijkheid om de focus te leggen op datgene dat nu belangrijk is en geeft je een goed overzicht van de aankomende maanden.

Download

Checklist functies

Wedbox wedding checklist

Gepersonaliseerde checklist

Creëer een overzicht van de typische taken die je moet vervullen wanneer je een bruiloft aan het plannen bent. De app geeft je een makkelijk sjabloon gebaseerd op de feedback van duizenden andere bruidsparen.

Wedding todo's

Gemakkelijk prioriteiten stellen

Een goede lijst helpt jou om je bruiloft te plannen met meer zelfvertrouwen en rust. Door de taken in maandelijkse overzichten te verdelen wordt het nog makkelijker om de checklist te volgen – zo hoef je alleen nog maar te denken aan datgene dat nu relevant is.

Wedding vendors

Tips en verkopers

Misschien ben je op zoek naar jouw volgende doe-het-zelf project of misschien ben je op zoek naar de juiste verkopers? Wij bieden jou wat je nodig hebt. Met de Wedbox Planner kun je alles vinden wat je nodig hebt, inclusief het vinden van verkopers bij jou in de buurt.

Wedding todo list

Notities en inspiratie

Inspiratie voor het plannen van je bruiloft is slechts één klik verwijderd. De app biedt jou inspiratie voor van alles, van locaties en jurken of pakken tot doe-het-zelf bruiloftsprojecten en de beste catering bij jou in de buurt.

Wedbox wedding overview

Houd de voortgang bij

De overzichtspagina biedt een duidelijk overzicht van de voortgang van de planning. Bekijk in één oogopslag hoeveel je al bereikt hebt en volg het proces naar mate je meer taken volbrengt.

Wedding todo

Ontvang notificaties

Ontvang notificaties op je telefoon wanneer er een nieuwe taak te volbrengen is of wanneer je meer aandacht moet besteden aan lopende taken. De app laat jou weten wat er gedaan moet worden en helpt jou om de planning van je bruiloft bij te houden.

Deel jouw checklist met je partner

Er komt zo veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Dus waarom zou je de checklist niet met je partner delen? Met Wedbox hebben jullie allebei toegang tot de checklist en andere planning tools op jullie smartphones.

Download
Wedbox

Wat andere gebruikers vinden van Wedbox

“Tot nu toe geweldig, gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk en het heeft alles dat je nodig hebt.”

★ ★ ★ ★ ★
Nikki Malcolm 

“Heel goed voor drukke bruiloft planners om het budget en details bij te houden.”

★ ★ ★ ★ ★
kimrxxx

“Ik ben zo blij met deze app! Alles overzichtelijk houden is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Ik geef het 5 sterren.”

★ ★ ★ ★ ★
Victoria Cornehlsen

Begin jouw checklist in de bruiloft planner app

De bruiloft planner app biedt een bruiloft checklist aan gebaseerd op de ervaringen van meer dan 300,000 bruidsparen.

De app is gratis – begin vandaag al 🙂

English
English