Houd de uitgaven gemakkelijk bij

Bruiloft Budget

Een groot deel van het plannen van een bruiloft is het bijhouden van de uitgaven, en een bruiloft budget kan jou daarbij helpen. De Wedbox planner app biedt jou een overzichtelijk budget sjabloon dat je kunt gebruiken voor het bijhouden van uitgaven. Dat neemt een hoop stress weg van het plannen.

Download

Budget functies

Wedbox wedding budget

Gepersonaliseerd budget

Creëer een overzicht van typische zaken die je in het budget moet opnemen tijdens het plannen van je bruiloft. Als je eenmaal het ingeschatte budget hebt ingevoerd biedt de app een eenvoudig sjabloon gebaseerd op de feedback van duizenden andere bruidsparen.

Wedding photographer

Slimme categorisatie

Je kunt alles wat je in het budget hebt toegevoegd gemakkelijk onderverdelen in categorieën zodat je kunt zien waar je geld aan besteedt. Met de Wedbox Planner kun je heel precies inzicht krijgen in waar je geld aan besteedt en net zo gemakkelijk aanpassingen aanbrengen om de financiële doelstellingen te behalen.

Wedding budget overview

Helder overzicht

De overzichtspagina biedt een duidelijke samenvatting van hoeveel geld je al hebt uitgegeven en hoeveel je nog te besteden hebt. Bekijk in één oogopslag of je over het budget heen gaat en of je in staat geweest bent om ergens geld te besparen.

Wedding expenses

Makkelijk aan te passen

Pas de budget items gemakkelijk aan om de financiële doelstellingen te behalen. Je kunt items toevoegen, aanpassen of verwijderen in het budget en je kunt zien hoeveel je uitgeeft aan verschillende items en notities toevoegen aan het lijstje.

Wedding budget

Houd de uitgaven bij

Weten waar je voor moet betalen, hoeveel je moet betalen en wanneer je moet betalen kan erg stressvol zijn. Met de budget tool kun je gemakkelijk uitgaven bijhouden, aangezien betaalde items meteen zichtbaar zijn en het totale budget daarmee aangepast wordt.

Wedding vendors

Vind verkopers

Weet je niet zeker waar je moet beginnen als het aankomt op het vinden van verkopers of waar je geld aan moet uitgeven? Geen zorgen – de app toont beschikbare verkopers bij jou in de buurt en laat zien waar je ze kunt boeken, zonder dat je de budget items daarvoor hoeft aan te passen.

Deel het budget met je partner

Verminder de bruiloft stress voor jezelf en deel het budget met je partner. Met de Wedbox planner app hebben jullie allebei altijd gemakkelijke toegang tot het budget op jullie telefoons.

Download
Wedbox

Wat gebruikers vinden van Wedbox

Tot nu toe geweldig, gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk en het heeft alles wat je nodig hebt.

★ ★ ★ ★ ★
Nikki Malcolm 

Precies het lijstje dat ik nodig had! Love it!

★ ★ ★ ★ ★
Ellen Hall

Ik ben erg blij met de app! Het houden van een overzicht is nog nooit zo gemakkelijk geweest! 5 sterren.

★ ★ ★ ★ ★
Victoria Cornehlsen

Begin het budget in de bruiloft planner app

Het budget in de bruiloft planner app is gebaseerd op de ervaringen van meer dan 300,000 bruidsparen, dus je ontvangt de beste begeleiding die er is.

De app is gratis – begin vandaag al 🙂

English
English